ye-logo.v1.2

Два хмельницькі міліціонери-крадії погрожували свідкові своїх злодіянь вбивством

Кримінал 2038
Правоохоронці спочатку обікрали кафе-бар, а потім погрожували свідкові
Правоохоронці спочатку обікрали кафе-бар, а потім погрожували свідкові. Фото: glavpost.com

Обох правоохоронців взято під варту, наразі вони підозрюються у вчиненні низки злочинів.

У квітні минулого року двоє дільничих інспекторів під приводом охорони майна приміщення кафе-бару, де правоохоронцями були виявлені гральні автомати, відкрито викрали із закладу побутову техніку на суму майже 6500 гривень. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Хмельницької області.

“У присутності свідка, який не знав про злочинні наміри дільничних, зловмисники вивезли пограбоване і сховали у гаражі, - розповідають в обласній прокуратурі. - Щоб уникнути кримінальної відповідальності за скоєне, міліціонери неодноразово погрожували свідкові вбивством за показання проти них у прокуратурі, завдали побоїв”.

Прокуратурою Хмельницької області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно обох міліціонерів, співробітників одного з підрозділів Хмельницького міськвідділу міліції. Днями прокуратурою їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 186 (грабіж, поєднаний із проникненням), частиною 1 статті 365 (перевищення влади), частиною 1 статті 129 (погроза вбивством), частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження), статтею 386 (незаконний вплив на свідка) Кримінального Кодексу України.

За клопотанням прокуратури області до обох підозрюваних судом застосовано запобіжний захід – тримання під вартою. Один із них звільнений з посади, інший – відсторонений від виконання обов’язків.

Коментарі:

Галецька-лецька Машенька 03.06.2015 15:53

заінтерисувало, хто ж відмітився у Хмельницькому міському відділі, який територіальний центр, не вже центральний відділ, да уж він тепер ХМВ ....

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую