ye-logo.v1.2

Із 9-місячного полону “ДНР” звільнили шепетівчанина Дмитра Куліша

Суспільство 2815

Бійця батальйону “Донбас” полонили після Іловайського котла.

Із полону сепаратистів звільнили уродженця Шепетівки — бійця батальйону “Донбас” Дмитра Куліша, якого схопили ще у серпні милого року. Учора “Фонду оборони країни” і групі “Патріот” за підтримки СБУ вдалось обміняти “донбасівця” на терориста, якого полонили бійці “Правого Сектору”. Про це повідомляє “Громадське ТБ”.

Результат полону - 12 переломів, у тому числі компресійний перелом хребта. Їх ніхто не лікував, кістки зросталися самі собою. Як розповів Дмитро, його тримали в одиночній камері на бетонній підлозі. Охороняли пильніше за кримінальних злочинців, як особливо небезпечного.

Дмитро Куліш не розуміє, чому його звільняли так довго, і заявляє, що має питання до своїх безпосередніх командирів. Також він каже, що за людину, на яку його міняли, протилежна сторона домовилася за 5 годин, перемовини з нашого боку тривали 8 діб.

Дмитро Куліш говорить, що знає про ще одного “донбасівця”, який досі перебуває в полоні – Андрія Скачка. Він просить сприяти його звільненню всіх, від кого це залежить.

Нагадаємо, у квітні громада Шепетівки звернулася до Президента України, Голови СБУ, ВРУ, Прем'єр-міністра України з метою сприяння якнайшвидшого звільнення земляка з полону.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую