ye-logo.v1.2

З варениками і зброєю у Хмельницькому збирають гроші для бійців АТО

Допомога 3337
Волонтери збирали гроші на ремонт позашляховика і частували варениками
Волонтери збирали гроші на ремонт позашляховика і частували варениками. Фото: автора

Волонтери просять допомогти коштами на придбання і ремонт техніки для Добровольчого українського корпусу «Правий сектор».

У центрі Хмельницького на майданчику біля кінотеатру імені Т.Шевченка волонтери громадської організації «Тепло рідних сердець» влаштували акцію зі збору коштів для бійців, які беруть участь у проведенні АТО. Позашляховик «Opel Frontera», який придбали за кошти благодійників, потребує ремонту, тому активісти просять у хмельничан допомогти.

«Один автомобіль завдяки небайдужим вдалось придбати для ДУК «Правий сектор», останнім часом працюємо тільки з добровольцями, - каже засновниця ГО «Тепло рідних сердець» Валентина Базилюк. - Та позашляховик потребує ремонту і запасних запчастин. Хочемо його відремонтувати і відправити у зону АТО. Він допомагатиме хлопцям у Широкіному».

У рамках акції бійці 8-го окремого полку спеціального призначення, яких запросили волонтери, вчили хмельничан розбирати та збирати автомат.

Вправи з автоматом цікавили здебільшого юнаків.

«Ніколи в житті не тримала в руках зброю. Завдяки акції сьогодні спробувала розбирати і збирати автомат. Думаю, що не лише справжні хлопці, а й дівчата повинні мати хоча б елементарні навички поводження зі зброєю, особливо зараз, в час, коли нашу країну доводиться боронити від агресора. Звичайно, молю Бога, щоб такі знання мирним людям не знадобилися», - каже Ірина Грінішина.

Для хмельничан співав відомий хмельницький бард, лауреат всеукраїнських конкурсів Ігор Білий, а волонтери пригощали домашніми варениками і узваром. Завтра акція відбудеться повторно. Тому усі охочі зможуть допомогти бійцям з ремонтом і придбанням техніки. За словами Валентини Базилюк, загалом волонтери планують купити три автівки для ДУК «Правий сектор».

Акцію підтримав хмельницький бард Ігор Білий.

Позашляховик «Opel Frontera» потребує ремонту.

Розібрати автомат могли всі охочі.

Волонтери планують придбати три автомобілі для "Правого сектору".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую