ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському затримали ґвалтівника 9-річної дівчинки

Кримінал 3071
Нападник зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання
Нападник зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Фото: kiev-ukr.segodnya.ua

Для цього перевірили 20 підозрюваних осіб, які підпадали під опис потерпілої.

Правоохоронці Кам’янця-Подільського затримали чоловіка, котрий у День міста, 16 травня, зґвалтував дев’ятирічну дівчинку. Тоді новина буквально сколихнула місто, громада справедливо очікувала, аби ґвалтівник за скоєне відповів перед законом. Як повідомив начальник Кам`янець-Подільського міського відділу міліції Володимир Калашнік, затримати його допомогла сама потерпіла, за словами якої склали детальний опис злочинця.

«До роботи з потерпілою запросили трьох психологів, основним завданням яких було максимально допомогти дівчинці у стресовій ситуації. Упродовж кількох днів фахівці по кілька годин працювали з потерпілою, щоб здобути хоч якусь інформацію про нападника. Як наслідок - було складено детальний опис злочинця та його особливих прикмет», - розповів Володимир Калашнік на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

За словами міліціонера, з моменту скоєння наруги над дівчинкою і по сьогоднішній день працівниками міліції було збільшено патрульні наряди, зокрема у нічний час доби до патрулювання долучились небайдужі громадяни міста. Перевірили 20 підозрюваних осіб, котрі підпадали під опис потерпілої.

Учора ж, 6 червня, близько 12 години ґвалтівника затримали прямо у центрі Кам’янця-Подільського. Ним виявися 31-річний мешканець міста, раніше судимий за грабіж. Наразі прийнято рішення про його затримання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Ведеться слідство.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую