ye-logo.v1.2

Спілкуватися з малюками колисковими вчили хмельничанок у філармонії

Культура 2180

Для вагітних і їхніх майбутніх малюків влаштували концерт.

Майбутні матері мали нагоду сьогодні, 7 червня, завітати до Хмельницької обласної філармонії на концертну програму «Колискова». Це вже дев’ятий - заключний концерт в рамках проекту «В очікуванні дива…», який присвячується найніжнішій аудиторії – вагітним жінкам.

Послухати концертну програму прийшли не лише вагітні, їхні чоловіки, а й жінки, котрі вже знають, що таке бути мамою. Композиції для них виконували народна артистка України Марія Ясіновська, заслужені артисти України Наталія Молдован (орган), Фатіма Чергіндзія, Микола Довгальов та лауреати міжнародних конкурсів Олена Леонова, Ганна Панкова (фортепіано), вокально-інструментальний ансамбль «Товтри» та Олена Івасюк.

Цикл концертів «В очікуванні дива…» – це музикотерапевтичні програми із творів видатних представників минулого і сучасності. Як запевняють організатори, прослуховування класичної музики у живому виконанні створює психологічний комфорт для матері і дитини та сприяє позитивному настрою, дозволяє закласти основу для раннього спілкування, а у майбутньому допоможе швидше налагодити контакт із новонародженим.

«У мене музика завжди викликала тільки найкращі емоції, а коли завагітніла, то й дня не проходить, щоб я чогось не слухала, - розповідає хмельничанка Оксана. – концерт дуже сподобався і мені, і майбутній донечці. Обов’язково співатиму їй колискові».

Колискові виконує народна артистка України Марія Ясіновська.

Хмельничанкам заспівала Фатіма Чергіндзія.

Послухати колискові прийшли не тільки вагітні.

Композиція "Квіточка" у виконанні дуету бандуристок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую