ye-logo.v1.2

На Рівненщині майор прострелив ногу 22-річній мешканці Нетішина

Кримінал 1872
Пістолет вистрілив, як кажуть у міліції, із невідомих поки причин
Пістолет вистрілив, як кажуть у міліції, із невідомих поки причин. Фото: tsn.ua

Дівчина відпочивала із військовослужбовцями і попросила одного з них “вистрілити в небо”.

Учора, 7 червня, близько 20 години до Рівненської обласної клінічної лікарні доставили 22-річну дівчину з вогнепальним пораненням стопи. До закладу потерпіла потрапила із зони відпочинку поблизу села Бичаль Рівненського району.

Як встановили правоохоронці, дівчина відпочивала разом з військовослужбовцями військової частини Маріуполя: 41-річним майором ЗСУ Русланом та 47-річним старшиною ЗСУ Сергієм, які приїхали на Рівненщину за мобілізованими.

“Чоловіки на вихідні поїхали до озера. Там познайомились з компанією молодих людей, з якими розпивали алкоголь. Серед них була і Анастасія, родом з Нетішина Хмельницької області”, - повідомляють в обласній міліції Рівненщини.

За інформацією правоохоронців, 41-річний майор мав при собі табельну вогнепальну зброю. Дівчина попросила його вистрілити вгору з пістолета. Коли військовослужбовець перевіряв наявність патрона в патроннику, стався постріл. Куля влучила в ногу Анастасії, як наслідок - вона отримала наскрізне вогнепальне поранення правої стопи.

“За попередньою кваліфікацією частини першої статті 128 Кримінального кодексу України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) відкрито кримінальне провадження, — зазначив т.в.о. начальника Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Валерій Серветник. — Міліціонери вилучили табельну вогнепальну зброю для проведення балістичної експертизи”.

У міліції додають, що чоловіків перевірили на стан алкогольного сп’яніння. У Руслана алкотестер показав 1,12 проміле, а у Сергія — 1,93. Військовослужбовці доставлені в Рівненський районний відділ міліції для проведення слідчих дій та встановлення всіх обставин події, Руслан визнав свою вину. Медики прооперували Анастасію, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Для проведення подальшого досудового розслідування матеріали кримінального провадження будуть скеровані до військової прокуратури.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую