ye-logo.v1.2

На Шепетівщині водія позбавили волі на п’ять років

Суспільство 1524
Після ДТП в жовтні 2014 року біля Шепетівки, одна людина померла в лікарні, ще одна стала інвалідом
Після ДТП в жовтні 2014 року біля Шепетівки, одна людина померла в лікарні, ще одна стала інвалідом. Фото: ar.volyn.ua

Його визнали винним в аварії, в якій одна людина загинула та ще троє отримали травми

Дорожньо-транспортна пригода сталася ще в жовтні минулого року перед в’їздом у Шепетівку. Автомобіль «Ауді» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Мерседес».

 Четверо пасажирів легковика отримали травми різного ступеня та потрапили до лікарні. На жаль, один із пасажирів помер через дев’ять днів після аварії. Ще один – став інвалідом другої групи.
 
Як з’ясувалося, водій «Ауді» був за кермом у нетверезому стані. Крім цього, порушив не одне правило дорожнього руху, зокрема і перевищення швидкості руху. У суді водій «Мерседеса» заявив,  що легковик вилетів на зустрічну смугу, рухаючись на швидкості 150-160 кілометрів на годину, а тому максимум, що вдалося – уникнути лобового зіткнення.
 
Водій повністю визнав свою провину. І, не дивлячись на те, що самі потерпілі просили дати йому умовний термін покарання, Шепетівський міськрайонний суд прийняв рішення призначити чоловікові покарання у виді п'яти років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки. Щоправда, до набрання вироком законної сили запобіжний захід йому не обирали.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую