ye-logo.v1.2

На Хмельниччині намагалися незаконно орендувати 800 гектарів землі

Суспільство 1822
Чоловік намагався незаконно орендувати землю
Чоловік намагався незаконно орендувати землю. Фото: agrodovidka.info

Дозвіл на розробку документації із землеустрою скасував суд.

Орендаря, який хотів незаконно отримати гектари землі на території всієї Хмельниччини, позбавила права на ділянку прокуратура. Хмельницький окружний адміністративний суд задовольнив позов Старокостянтинівського міжрайонного прокурора та скасував накази Головного управління Держземагентства в області - дозвіл на розробку документації із землеустрою щодо відведення більше 43 гектарів землі на території однієї із сільрад району.

“Згідно з документацією, земельну ділянку, вартістю 1,3 мільйона гривень, майбутній орендар отримував для ведення фермерського господарства, - повідомляють у прокуратурі. - Насправді ж цей громадянин не обґрунтував доцільність розмірів землі та не надав підтвердження наявності в нього техніки, необхідної для обробітку такої площі”.

За даними прокуратури, чоловік впродовж двох років з часу одержання дозволу на розробку земельної документації навіть не спробував створити фермерське господарство. Більше того, він намагався незаконно отримати в оренду земельні ділянки сільськогосподарського призначення на території ще шести районів Хмельниччини, загальною площею понад 800 гектарів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую