ye-logo.v1.2

Хмельницькі кіборги: найбільше ми відчували підтримку від наших волонтерів

Допомога 3573
Хмельницькі кіборги подякували волонтерам за допомогу
Хмельницькі кіборги подякували волонтерам за допомогу. Фото: автора

Бійці з Хмельниччини, які до останнього воювали у битві за аеропорт, подякували волонтерам обласного благодійного фонду “Патріоти України” за допомогу.

Взимку через безперервні обстріли в донецькому аеропорту передати допомогу славнозвісним “кіборгам” було нелегкою справою. Проте незважаючи на це, хмельницькі “Патріоти України” знаходили можливість передати  речі і продукти відважним українським воякам. За словами самих “кіборгів”, саме волонтери надзвичайно багато допомогли бійцям під час довготривалих, безперервних боїв.

“Дуже велику підтримку нам надавали волонтери. Вони передавали нам все найнеобхідніше: берци, балаклави, інший одяг, продукти, побутову хімію. Здається, що це дрібниці. Але насправді, там такі речі мають надзвичайно важливе значення, - розповідає боєць роти вогневої підтримки, 90 окремого аеромобільного батальйону, сержант Віктор Шиян. - Солдатам було важливо відчувати, що їх не покинули. А передачі від волонтерів підтримували бойовий дух команди і допомагали витримати бої”.

Самі волонтери ж напам’ять знають дорогу у зону проведення антитерористичної операції. Щотижня вони купують продукти, одяг, спорядження для військовослужбовців і відвозять усе зібране на Схід.

“Ми постійно їздимо до хлопців, які воюють на Сході, передаємо їм усе найнеобхідніше, закуплене за кошти небайдужих людей. Часто доводиться самим скидатися на пальне, щоб відвезти передачу, - говорить співзасновник обласного благодійного фонду “Патріоти України” Сергій Кисельов. - Хлопці мають відчувати нашу підтримку, щоб не падати духом. Тому ми й передаємо допомогу, щоразу ризикуючи своїм життям”.

Команда "Патріотів України" разом з хмельницькими кіборгами

Як говорять волонтери: допомогти військовим боронити нашу державу, врятувати життя бійця може кожен. Головне не залишатися байдужим та активніше підтримувати військових, які зараз захищають Україну в зоні АТО.

Обласний благодійний фонд «Патріоти України» знаходиться за адресою: м.Хмельницький, вулиця Вайсера 17/2, (приміщення Мінімаркету, третій поверх), кімната 305, телефон: (098)-325-85-95.

Рахунок обласного благодійного фонду «Патріоти України»

Укрексімбанк: рахунок №26004017023842

ЄДРПОУ 39432655, МФО 315609.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую