ye-logo.v1.2

У Шепетівці встановили меморіальну дошку підполковнику Ігорю Ляшенку

Суспільство 2711
Ігор Ляшенко загинув під час виконання службових обов
Ігор Ляшенко загинув під час виконання службових обов'язків в зоні АТО минулого червня. Фото: shepetivka-rada.gov.ua

Пам'ятний знак відкрили на фасаді загальноосвітньої школи №3, де навчався учасник антитерористичної операції.

Підполковник Збройних Сил України, командир механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади Ігор Ляшенко загинув під час боїв у зоні АТО 19 червня рік тому. Тоді українські військові відтісняли терористів до кордону із Російською Федерацією по лінії Ямпіль (Донецька область) — Закотне (Луганська область). Але ціною тих досягнень стали сім життів українських солдат, серед яких був Ігор Ляшенко.

На меморіальний мітинг у Шепетівці, присвячений пам'яті загиблого героя, прийшли батьки військовослужбовця, друзі, родичі, однокласники, священники та представники влади. Про це повідомляють у Шепетівській міській раді.

“Допоки ми живі – житиме пам'ять про Ігоря Ляшенка. Він від сьогодні щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом вчителів і учнів, нагадуючи кожному з нас, що він поклав життя, аби ми могли жити і навчатись у мирній і вільній Україні”, - такі слова прозвучали на відкритті меморіальної дошки.

Під час мітингу учні зі сльозами на очах читали вірші, присвячені воїнам, що загинули під час АТО на Сході України. Всі присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую