ye-logo.v1.2

У Віньківцях п'яний чоловік пограбував 12-річного хлопця

Кримінал 2189
Чоловік викинув вкрадений телефон, втікаючи від правоохоронців
Чоловік викинув вкрадений телефон, втікаючи від правоохоронців. Фото: vidido.ua

Напередодні зловмисник розпивав спритні напої з матір'ю потерпілого.

Інцидент стався пізно ввечері. До райвідділку міліції звернулася місцева жителька із заявою про те, що її знайомий пограбував її сина, відібравши у нього мобільний телефон.

Як повідомляють в обласному управлінні міліції, 34-річна матір потерпілого хлопчика та її 26-річний знайомий разом розпивали спиртні напої у будинку жінки. "Коли між ними виникла сварка, власниця оселі попросила 12-річного сина викликати міліцію. Зателефонувати правоохоронцям дитині завадив чоловік, який відібрав у хлопця телефон і спробував втекти з ним з місця події, - розповідають правоохоронці. - В цей час жінці вдалося додзвонитися на 102 з телефону сусідів".

Молодика затримали. Тікаючи від міліціонерів, він викинув телефон, який знайшли поблизу місця затримання на узбіччі дороги.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». ЇЇ санкція передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи до двох років, або позбавлення волі до чотирьох років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую