ye-logo.v1.2

Хмельницький приєднається до Всесвітньої факельної естафети заради гармонії

Спорт 2272
Всесвітній біг заради гармонії пропагує здоровий спосіб життя та соціальну активність
Всесвітній біг заради гармонії пропагує здоровий спосіб життя та соціальну активність. Фото: noc-cn.org

Палаючий факел, який є символом єднання, принесуть учасники забігу до нашого міста 20 червня.

У Хмельницькому відбудеться урочистий фініш учасників фізкультурно-оздоровчого заходу “Всесвітній біг заради гармонії в Україні” в рамках всесвітнього заходу “Worldharmonyrun”.

Цього року бігуни української команди стартували в Києві 5 червня. Після 16-денного пробігу і подоланих більше тисячі кілометрів спортсмени фінішуватимуть у Хмельницькому. Крім нашої області, Всесвітній біг пройшов теренами Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Київської та Житомирської областей.

Учасником естафети може стати кожен – вік і фізична підготовка не мають значення. Всі охочі хмельничани, незалежно від віку та статі, можуть долучитися до забігу біля заводу «Темп» 20 червня об 11.00. Як повідомляє прес-служба міської ради, далі маршрут проляже через Старокостянтинівське шосе. Урочистий фініш відбудеться у сквері імені Тараса Шевченка об 11.30.

Довідка: Всесвітній біг заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. Символом гармонії та єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки.

Біг заради гармонії проводиться у понад 100 країнах світу протягом останніх 28 років. Україна бере в ньому участь з 1991 року. За цей час його учасники подолали понад 50 000 км у всіх областях нашої країни. Палаючий факел тримали близько 340 000 наших співвітчизників.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую