ye-logo.v1.2

Сім із дев’яти нардепів від Хмельниччини відправили в відставку Наливайченка

Політика 2224
Відсьогодні Валентин Наливайченко не очолює СБУ
Відсьогодні Валентин Наливайченко не очолює СБУ. Фото: tsn.ua

Сьогодні Верховна Рада України підтримала відставку Валентина Наливайченка з посади голови Служби безпеки України

«За» - 248. «Проти» - 8. «Утримався» - 41. Такі результати голосування в парламенті за проект «Постанови про звільнення Наливайченка В.О. з посади Голови Служби безпеки України»  за №2110а, який вчора до Ради подав президент Петро Порошенко. Ще 67 зареєстрованих у залі нардепів, не голосували за нього.

Отож, хто і як із нардепів від Хмельницької області проголосував за цю постанову? П’ятеро обранців із «Блоку Петра Порошенка» натиснули на кнопку «за». Це і Сергій Мельник, і Володимир Мельниченко, і Роман Мацола, і Андрій Шинькович. Навіть Михайло Гвоздьов, який має скласти свої депутатські повноваження, оскільки нещодавно був призначений виконуючим обов’язки президента – генерального конструктора державного підприємства «Антонова», був присутнім на засіданні та «відправив» Наливайченка в відставку.
 
Ще по голосу «за» дали Олександр Ксенжук із «Народного фронту» та Сергій Лабазюк із групи «Воля народу».  А ось позафракційний Олександр Герега та Віктор Бондар із групи «Партія «Відродження» не голосували.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую