ye-logo.v1.2

«Народний контроль» пропонує громадським активістам разом контролювати владу Хмельниччини

Політика 3693
Фото: надане організаторами

Спільно контролювати владу та змушувати її працювати чесно пропонують активісти громадського руху «Народний Контроль» усім громадським організаціям та активістам Хмельниччини.

Вони переконані - для того, аби зробити більше, потрібно діяти гуртом.
«За кілька місяців своєї роботи, ми упевнилися у тому, що змусити владу працювати на користь людей – це реально. Але для того, аби велася реальна боротьба з корупцією, відбулося повноцінне «перезавантаження» влади, чиновники відмовилися від старих непрозорих практик управління, потрібно об’єднуватися та разом координувати свої дії», - упевнена координатор громадського руху «Народний Контроль» у Хмельницькій області Оксана Корнійчук.
Разом із «Народним Контролем» боротися із бездіяльністю влади, халатністю комунальників, корумпованими чиновниками, правоохоронцями та суддями уже погодилися як окремі відомі на Хмельниччині громадські активісти, так і активні громадські організації – «Юридично-інформаційний центр», волонтерський рух Теофіпольщини «Патріот», благодійний фонд «Дихай вільно», фундація охорони культурної спадщини «Заслав’я», Подільський центр «Гендерна рада».
За словами громадських діячів, подібне об’єднання має стати відкритою платформою для спільних дій та реалізації проектів, які покликані змінити Хмельниччину та змусити владу працювати ефективніше
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую