ye-logo.v1.2

У Хмельницькому планують розіграти кубок міста з американського футболу

Спорт 1969
Гладіатори в третьому матчі поспіль зазнали фіаско
Гладіатори в третьому матчі поспіль зазнали фіаско. Фото: автора

Щоправда, хто в ньому візьме участь та коли саме це станеться це невідомо

 Сьогодні єдина команда області, яка виступає в чемпіонаті України з американського футболу, хмельницькі «Гладіатори» провела третій матч у своїй групі. Гра відбулася в Рівному, де «Гладіаторам» протистояли місцеві «Монархи».

Перші два матчі, які хмельничани проводили в рідних стінах, завершилися перемогами суперників. Сьогодні «Гладіатори» також програли. Цього разу з рахунком 14:18.
 
- Трохи не додавили суперника, - каже «Газеті «Є» Вадим Барбарук, менеджер «Гладіаторів». - Першу половину матчу зіграли внічию 6:6, а потім пропустили два тачдауни і один занесли. Прикро. Погано зіграв захист, а в нападі грали постійно майже на виніс, оскільки падав дощ і поле було важким.
 
- Все одно, так би мовити, прогрес на обличчі. Адже вдома ваша команда програла рівнянам програли значно більше – 22:40.
 
- Це не та команда, якій ми повинні програвати. Але й ми не та команда, яка вміє вигравати. Тому кажу відверто – «Гладіатори» ще просто не вміють перемагати. Тепер будемо готуватися до виїзного матчу в Києві, який пройде через місяць. Це буде наша остання гра в сезоні.
 
- Чи не здається вам, що якось замало матчів у цьому дебютному сезоні для «Гладіаторів» та його вболівальників? Можливо, після матчу в Києві, слід хоч якісь товариські матчі провести?
 
- А ми плануємо! Ось тільки товариські матчі, скоріше за все, гратимемо на виїзді. А восени хочемо влаштувати Кубок Хмельницького, на який запросимо декілька команд та розіграємо трофей протягом двох днів. Також плануємо провести Кубок Хмельницької області, адже в Кам’янці-Подільському є молода команда, тому може з нею і розіграємо обласних трофей. Думаю, такий матч піде на користь усім. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую