ye-logo.v1.2

Районна лікарня Городка має нове стерилізаційне відділення та пральню

Здоров'я 5538
До Дня медика у Городку відкрили нове стрилізаційне відділення та прачечну
До Дня медика у Городку відкрили нове стрилізаційне відділення та прачечну. Фото: Городоцького ТРПЦ

Нове приміщення відкрили напередодні Дня медика.

За словами медиків, ці відділення стануть підґрунтям для розвитку медичної інфраструктури району в умовах адміністративно-територіальної реформи.
Частина обладнання для пральні та стерилізаційної уже є, а ще частина – пральна машина, яка «в дорозі» до Городка зі Сполучених Штатів – в короткий термін буде встановлена. Принаймні так переконує нардеп Олександр Герега, який і допоміг медзакладу відкрити нові господарські відділення.
Привітали медиків з важливою подією і керівники обласної влади: заступник голови Хмельницької ОДА Леся Стебло та керівник Департаменту охорони здоров’я ОДА Яків Цуглевич, подарували для потреб галузі охорони здоров’я району глюкометри та постільну білизну.
Голова Городоцької райдержадміністрації Віталій Кропивницький зазначив, що Городок сьогодні стає епіцентром потрібних і корисних справ для людей і лише зберігаючи та примножуючи здобутки можна розвивати місто і район і державу.
«Сьогодні без перебільшення історична подія, бо з відкриттям нового стерилізаційного відділення та пральної ми закладаємо фундамент госпітальної бази у медичному обслуговуванні населення на базі Городоцької центральної районної лікарні, що є невід’ємною частиною розвитку медичної інфраструктури», - зазначив головний лікар Городоцької ЦРЛ Микола Дралюк.
Цього року, до речі, з державного бюджету передбачається 5 мільйонів грн для завершення будівництва лікувального корпусу Городоцької ЦРЛ, який вже не один десяток років будується.

За словами медиків, ці відділення стануть підґрунтям для розвитку медичної інфраструктури району в умовах адміністративно-територіальної реформи.

Стерилізаційна та прачечна розміщенні у новому просторому приміщенні. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую