ye-logo.v1.2

На Тернопільщині поховали уродженця Теофіпольського району піхотинця Андрія Тимощука

Суспільство 4296
Труну із загиблим зустрічали у Підволочиську
Труну із загиблим зустрічали у Підволочиську. Фото: oda.te.gov.ua

Боєць загинув під час виконання службових обов’язків поблизу Станиці Луганської.

Минулого тижня у селі Галущинці Підволочиського району попрощалися із 43-річним Андрієм Тимощуком. Боєць 128-ої гірсько-піхотної бригади закінчив Теофіпольську середню школу №1. Пізніше навчався у Базалійському та Теофіпольському профтехучилищах, здобув кілька робітничих професій: штукатур-плиточник, тракторист, водій, кранівник. Чоловік загинув при виконанні бойових завдань поблизу Станиці Луганської 12 червня.

17 червня до Підволочиська привезли тіло загиблого. Труну несли військовослужбовці. Люди зустрічали тіло бійця з прапорами, представники духовенства відправили панахиду.

“Андрій був справжнім патріотом України. Коли у лютому отримав повістку, не ховався, знав, його місце там, де зараз він так потрібний. У розмовах з рідними старався їх заспокоювати: він обов’язково повернеться, бо справ на цій землі ще чимало. Два місяці був у Львові, пізніше у Закарпатті, а потім потрапив на Луганщину”, - пише сайт “Життя Тефіпольщини”.

Поховали бійця 18 червня. Разом з рідними та близькими його провела в останню дорогу не одна сотня людей. У Андрія залишилась дружина та двоє синів.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую