ye-logo.v1.2

Зі Сходу повернулися 20 хмельницьких комунальників

Суспільство 1717
Комунальникам вручили цінні подарунки
Комунальникам вручили цінні подарунки. Фото: khmelnytsky.com

Чоловіки будували інженерні та фортифікаційні споруди на Донеччині.

Учора, 22 червня, до Хмельницького зі Сходу країни повернулися 20 працівників комунальних підприємств міста, які брали участь у будівництві фортифікаційних споруд у Добропільському районі Донецької області.

Нагадаємо, це вже друга бригада комунальників, яка впродовж трьох тижнів працювала на Сході. Учора на Донеччину вирушили ще 12 працівників комунальних підприємств міста для продовження будівництва оборонних споруд.

Заступник міського голови Григорій Давиденко зауважив, що багато людей, яким пропонували поїхати, відмовлялися. “Міська влада зверталася і до приватних структур, але практично ніхто не відгукнувся. Дуже приємно що всі 20 чоловіків – представники наших комунальних підприємств. Тут є працівники “Хмельницькводоканалу”, “Хмельницьктеплокомуненерго”, “Електротрансу”, а також ЖЕКів”, - цитує Давиденка прес-служба міської ради.

Заступник міського голови, куратор галузі комунального господарства міста Анатолій Нестерук відзначив, що Хмельницька область уже виконала план з будівництва фортифікаційних споруд, але на прохання уряду, додали ще певну кількість об’єктів.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую