ye-logo.v1.2

На Хмельниччині провели в останню дорогу танкіста Олега Рибачка

Суспільство 3338
На полонщинні в останню дорогу провели танкіста
На полонщинні в останню дорогу провели танкіста. Фото: poladm.gov.ua

Боєць підірвався на розтяжці при виконанні службового завдання.

У селищі Понінки Полонського району 20 червня попрощалися із земляком Олегом Рибачком, який 13 червня загинув у зоні АТО поблизу Попасної. 37-річний боєць підірвався на встановленій ворогами розтяжці. Чоловік служив у 54-й бригаді в/ч 2970 механіком-водієм танку. Його смерть стала великою трагедією для батьків, які зовсім нещодавно поховали Олегового брата-близнюка.

“Олег Рибачок народився 29 травня 1978 року, після закінчення школи отримав спеціальність столяра, відслужив у армії. 14 серпня 2014 року чоловіка мобілізували, він пройшов підготовку у 184-му навчальному центрі на Яворівщині”, - повідомляють у Полонській райдержадміністрації.

Попрощатися із земляком прийшли представники районної влади, громадських організацій, військові, молодь і всі ті, хто вважав за потрібне віддати данину шани та пам’яті. Панахиду за загиблим солдатом відслужив місцевий священик. Після прощання із домівкою траурна процесія рушила на центральний майдан селища, звідки на цвинтар загиблого бійця люди проводжали, стоячи на колінах.

Тіло бійця несли пішою ходою аж до місця поховання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую