ye-logo.v1.2

Посадовець Хмельницької РДА і директор ТОВ підробили документи, аби незаконно отримати 100 тисяч гривень

Кримінал 1834
Підозрювані не змогли довести свій умисел до кінця
Підозрювані не змогли довести свій умисел до кінця. Фото: p-p.com.ua

Підозрювані хотіли привласнити собі бюджетні гроші, які виділялися на виконання робіт з виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок.

Прокуратура Хмельницького району виявила факт службового підроблення документів колишнім начальником відділу освіти, молоді і спорту Хмельницької райдержадміністрації у змові з директором одного із місцевих підприємств, щоб незаконно отримати бюджетні кошти.

“За інформацією прокурора району Віталія Довганя, встановлено, що наприкінці листопада 2014 року начальник вказаного відділу РДА та директор ТОВ уклали договір на виконання робіт з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок, на яких розташована 31 школа району”, - повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Достовірно знаючи, що за це планувалось виділення з бюджету майже 100 тисяч гривень, зазначені керівники в той же день склали акт приймання-передачі виконаних робіт у повному обсязі, хоча насправді вони не здійснювались.

Як повідомляють у прокуратурі, таким чином посадовець райдержадміністрації та директор товариства мали на меті привласнити бюджетні кошти, але не довели свій умисел до кінця, оскільки казначейська служба не перерахувала гроші на рахунок псевдо-виконавця.

За вказаним фактом прокуратурою району зареєстровано кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 191 (замах на привласнення чужого майна за попередньою змовою групою осіб) та частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального Кодексу України, досудове розслідування у якому здійснює районний відділ міліції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую