ye-logo.v1.2

Є друга медаль для Хмельниччини в Баку!

Спорт 2240
Попри свій вік, а Віктор Петрову лише виповнилося 19 років, боксер зміг гідно виступити на Європейських іграх в Азербайджані
Попри свій вік, а Віктор Петрову лише виповнилося 19 років, боксер зміг гідно виступити на Європейських іграх в Азербайджані. Фото: vc.com

На Європейських іграх в Азербайджані скарбничка нашої збірної поповнилася «бронзою»

Боксер спортивного клубу «Епіцентр», який в складі збірної України на змаганнях у Баку представляє Хмельницьку та Тернопільську області, Віктор Петров  здобув бронзову нагороду.

На шляху до успіху 19-річний боксер, який змагався в ваговій категорії до 69 кілограмів, переміг болгарина Айріна Ісметова, Ховганеса Бачкова з Вірменії та Кларенса Гойрама зі Швеції. А ось у півфіналі змагань, Віктор Петров не зміг здолати колумбійця, який виступає за збірну Азербайджану, чемпіона цієї країни Колазу Сотомайора. Оскільки в боксі спортсмене не розігрують бронзові нагороди, наш боксер автоматично став бронзовим призером змагань.
 
Нагадаємо, це вже друга медаль для Хмельниччини на перших Європейських іграх. Першу – золоту, здобула борчиня Аліна Стаднік-Махиня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую