ye-logo.v1.2

Відтепер парк імені М.Чекмана охоронятимуть чотири велопатрулі

Суспільство 3596

Про це подбали підприємці, які об'єднались у громадську організацію “Парки і сквери Хмельницького”.

У Хмельницькому відсьогодні, 26 червня, парк імені М.Чекмана патрулюватимуть правоохоронці на велосипедах. Підприємці, які мають тут торгові точки, зібрались коштами на придбання для міліціонерів двохколісних. Усього із 32 торговців парку у громадську організацію “Парки і сквери Хмельницького” об'єднались 22, саме вони подбали про транспорт для патрульних, які раніше ходили пішки.

Підприємці купили чотири велосипеди, на які витратили понад 21 тисячу гривень. Від звичайних вони відрізняються тим, що обладнані спеціальними світлодіодними відбивачами і проблисковими маячками. А за рахунок УМВС пошили велопатрулю форму і придбали шоломи.

Як розповідають правоохоронці, відпочивальники парку можуть викликати міліцію за звичним номером 102, або ж телефонувати безпосередньо патрульним на велосипедах. Таблички з їхніми номерами телефонів почепили у торгових місцях. Велопатруль чергуватиме у дві зміни по двоє патрульних:
з 11:00 до 19:00 години викликати патруль можна за номером 073 432 50 12
з 19:00 до 3:00 години - за номером 073 432 50 13

За словами керівника ГО “Парки і сквери Хмельницького” підприємця Олександра Іваниці, така “велосипедна” ініціатива стартувала саме у парку імені М.Чекмана, бо тут найбільше відпочиває хмельничан. Після того, як правоохоронці на велосипедах покажуть себе у роботі, існує вірогідність, що такі ж патрулі з'являться у інших парках і скверах міста.

Підприємці зібрались коштами на велосипеди для патрульних.

Четверо патрульних чергуватимуть у дві зміни.

Після чергування транспорт здаватимуть у міськквідділ міліції.

Підприємці, які започаткували велопатруль у Хмельницькому.

Першими випробували "патрульну велодолю" начальники Хмельницького обласного та міського УМВС Микола Семенишин та Валерій Онісьєв. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую