ye-logo.v1.2

Хмельницьким веслувальникам підкорилася дніпропетровська вода

Спорт 2072

На чемпіонаті України з веслування серед молоді та юніорів подоляни вибороли 11 нагород

У Дніпропетровську завершилася першість країни з веслування на байдарках та каное. Більшість із подільських веслувальників здобули одразу ж декілька нагород. Так, у змаганнях байдарок-четвірок на дистанції 1000 метрів Юрій Мельник разом із трьома партнерами зі Львівщини здобув бронзову нагороду. А вже в одиночних змаганнях на 500-метрівці став чемпіоном України.

 Чемпіоном на кілометрівці в змаганнях на каное-одиночці чемпіоном країни Павло Алтухов. Ще одне «золото» Павло виборов на 500-метрівці. Дмитро Янчук у парі з львів’янином Міщуком здобув дві золоті нагороди в змаганнях на каное-двійці на дистанції 1000 метрів та на 500-метрівці в каное-четвірці разом із Міщуком, Ахадовим та Мандзюком. Ще одну золоту нагороду хмельничанин здобув у змаганнях каное-двійках на 500 метрів.
 
Із нагородами з Дніпропетровська повертається й наші дівчата. Інна Грищун стала чемпіонкою в байдарці-четвірці та срібною призеркою в одиночних заїздах на 500 метрів. Діана Приймак стала бронзовою призеркою у змаганнях байдарок-двійок на 500 та 1000 метрів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую