ye-logo.v1.2

Старокостянтинівський військовий шпиталь може прийняти 100 поранених бійців

Суспільство 10675
У госпіталі лікуються і цивільні
У госпіталі лікуються і цивільні. Фото: wikimapia.org

Нині там функціонує терапевтичне, хірургічне та реабілітаційне відділення.

Під час візиту у Старокостянтинів голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний із мером Миколою Мельничуком, заступником голови РДА Олегом Борикіним відвідали військовий шпиталь та підприємства міста. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Як зауважив командир в/ч 106, полковник медичної служби Анатолій Андрущак, діяльність Старокостятнинівського військового шпиталю фактично відновлено з 1 січня 2015 року.

“Зараз тут можна розмістити 100 хворих, функціонує терапевтичне, хірургічне, реабілітаційне відділення, - зазначив Анатолій Андрущак. - До нас направляють військовослужбовців, які отримали поранення у ході бойових дій після обстеження, лікування і оперування у Київському центральному госпіталі і військово-медичному клінічному центрі, що у Вінниці. Вони прибувають до нас, як правило, уже в легкому стані».

За його словами, у Старокостянтинові бійці доліковуються та реабілітовуються, після чого їх направляють для проходження подальшої служби або додому.

Також медичну допомогу надають військовослужбовцям гарнізону і військовим пенсіонерам Старокостянтинова, Шепетівки, Славути, Красилова, Полонного, Теофіполя. У шпиталі лікується і цивільне населення.

Нагадаємо, на початку року там почали проводити психологічну реабілітацію учасників антитерористичної операції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую