ye-logo.v1.2

СБУ затримала на Хмельниччині 8 членів терористичних організацій

Кримінал 2314
Восьмеро подолян були членами терористичних організацій
Восьмеро подолян були членами терористичних організацій. Фото: zn.ua

Співробітники регіонального управління вилучили у них зброю і боєприпаси.

Співробітники регіонального управління СБУ впродовж 2014-2015 років затримали вісім мешканців області – учасників терористичних організацій “ДНР-ЛНР”. У них вилучили чотири гранатомети, 42 гранати, автомати та пістолети, вибухівку, значну кількість набоїв різного калібру.

Як повідомляє прес-група управління СБУ у Хмельницькій області, було припинено діяльність 32 державних службовців та осіб уповноважених на виконання функцій держави, за виявленими фактами розпочато 27 досудових розслідувань, за корупційні діяння до різних термінів засуджено 11 осіб.

Нагадаємо, в управлінні Служби безпеки України у Хмельницькій області діє “телефон довіри” - пряма лінія, призначена для конфіденційних звернень громадян України, іноземців та осіб без громадянства з питань, що стосуються скоєння особливо небезпечних злочинів проти держави, зокрема, тероризму, сепаратизму, державної зради та корупції.

У СБУ відзначають, що з моменту включення прямої телефонної лінії уже отримано значну кількість інформаційних повідомлень з нагальних питань, що стосуються різних аспектів безпеки держави.

Стосовно проблем, які належать до компетенції СБУ, громадяни можуть також звертатися до громадської приймальні управління СБ України у Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 19. Телефон довіри: 65-12-57.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую