ye-logo.v1.2

Двоє мешканців Хмельниччини очолили обласні прокуратури

Суспільство 2658
Керівниками відомств призначили двох колишніх заступників прокурора Хмельницької області
Керівниками відомств призначили двох колишніх заступників прокурора Хмельницької області. Фото: 5.ua

Керівником Херсонської призначили Сергія Ромася, а Тернопільської - Олександра Мартинюка.

Наприкінці червня відповідно до наказів Генерального прокурора України Віктора Шокіна, двоє прокурорів з Хмельниччини очолили відомства у Тернопільській та Херсонській областях.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, 30 червня Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос представив колективу прокуратури Тернопільської області новопризначеного керівника – старшого радника юстиції Олександра Мартинюка.

Олександр Мартинюк народився 1977 року у с. Борисів Ізяславського району Хмельницької області. Вищу юридичну освіту здобув в Ужгородському державному університеті та Національній академії прокуратури України. В органах прокуратури працює з 2000 року. До призначення на посаду прокурора Тернопільської області обіймав посаду заступника прокурора Хмельницької області.

За повідомленням прес-служби прокуратури Херсонської області, 26 червня заступник Генерального прокурора України Олег Заліско представив колективу прокуратури області новопризначеного керівника старшого радника юстиції Сергія Ромася.

Сергій Ромась народився 10 жовтня 1972 року у місті Старокостянтинів Хмельницької області. Навчався у Національному університеті імені Тараса Шевченка. З 1997 року працював на різних посадах в органах прокуратури Хмельниччини. Пройшов шлях від помічника прокурора району до першого заступника прокурора області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую