ye-logo.v1.2

Обласна Прем’єр-ліга з футболу: попри перерву, турнірна таблиця зазнала змін

Спорт 1904
Після рішення кондтрольно-дисциплінарного комітету обласної федерації футболу, МФК Славута піднялася з дна турнірної таблиці, на яке спустилася Полонія-ДЮСШ-1 із Хмельницького
Після рішення кондтрольно-дисциплінарного комітету обласної федерації футболу, МФК Славута піднялася з дна турнірної таблиці, на яке спустилася Полонія-ДЮСШ-1 із Хмельницького. Фото: автора

МФК «Славута», який в першому колі не виграв жодного матчу, здобув першу перемогу.

І це при тому, що останні матчі першого кола були зіграні ще 12 червня, а друге коло розпочнеться 5 вересня. Утім, це не завадило славутчанам здобути першу «вікторію» у першості.

Як розповів Андрій Беринда з Хмельнциької обласної федерації футболу, контрольно-дисциплінарний комітет розглянув ситуацію навколо матчу «Славути» із «Перлиною-Поділля» з Білогір’я, який відбувся 6 червня та завершився перемогою гостей. Як виявилося, в складі «Перлини-Поділля» грав не заявлений футболіст. А тому дисциплінарний комітет вирішив покарати команду з Білогір’я технічною поразкою. Ну, а МФК «Славута» - «подарували» три очки, завдяки чому ця команда з останньої восьмої сходинки в турнірній таблиці перемістилася на шосту.

Отож, після рішення КДК, турнірна таблиця чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги має такий вигляд:

1. «Збруч» - 21 очко (7 зіграних матчів), 2. «Случ» - 16 (7), 3. ФК «Дунаївці» - 10 (7), 4. «Поділля» - 10 (7), 5. «Енергетик» - 7 (7), 6. МФК «Славута» - 5 (7), 7. «Перлина-Поділля»- 5 (7), 8. «Полонія-ДЮСШ-1» - 4 (7).

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую