ye-logo.v1.2

Антимонопольний комітет оштрафував “Хмельницькбуд” на більше 50 тисяч гривень

Суспільство 2061
Альтернативних під’їзних залізничних колій, які б примикали до під’їзної залізничної колії «Реміксу» немає
Альтернативних під’їзних залізничних колій, які б примикали до під’їзної залізничної колії «Реміксу» немає. Фото: swrailway.gov.ua

Товариство відмовило приватному виробничо-комерційному підприємству укласти договір на спільне використання під’їзної залізничної колії.

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало товариство з додатковою відповідальністю «Управління виробничо-технологічної комплектації «Хмельницькбуд» на 54 тисячі гривень за зловживання монопольним становищем.

“Відділення встановило, «Хмельницькбуд» безпідставно відмовив приватному підприємству «Ремікс» укласти договір на спільне використання (експлуатацію) під’їзної залізничної колії та надати письмову згоду на транзитну подачу та прибирання вагонів через під’їзну колію”, - зазначають у комітеті.

За роз'ясненням антимонопольників, відсутність договору користування (оренди) під’їзної колії, яка належить «Хмельницькбуду» та через стрілочний перевід примикає до станції Гречани «Південно-Західної залізниці», фактично унеможливлює «Ремікс» здійснювати господарську діяльність на ринку організації перевезення вантажів, зокрема, металобрухту та будівельних матеріалів, залізничним транспортом. “Альтернативних під’їзних залізничних колій, які б примикали до під’їзної залізничної колії ПВКП «Ремікс» та були використанні для подачі та забирання вагонів в обхід під’їзної колії ТДВ УВТК «Хмельницькбуд», немає», - цитує прес-служба голову Відділення Віталія Олуйка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую