ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують долучитися до велопробігу для допомоги пораненим бійцям АТО

Допомога 2668
Кожен охочий може долучитися до всього маршруту або його частини
Кожен охочий може долучитися до всього маршруту або його частини. Фото: з архіву

Велосипедисти планують проїхатися Україною від Заходу до Сходу.

Велопробіг через всю Україну стартує 16 липня з міста Чоп, кінцевий пункт - місто Мелове на Луганщині, куди велосипедисти планують дістатися 24 серпня. У Хмельницький же любителі екстриму прибудуть 29 липня. Усього, за словами організатора Костянтина Самчука, під час маршруту, завдовжки 2000 кілометрів, має бути 40 зупинок у східних і західних містах України.

"Організовуємо пробіг для того, щоб зібрати кошти для поранених військовослужбовців, а ще — для привернення уваги громадськості до проблем військових, поранених, сімей загиблих, людей з обмеженими можливостями, - каже демобілізований боєць батальйону “Київ” Костянтин Самчук, відомий мандрівник, альпініст, спортсмен. - Цей пробіг дуже символічний — як знак з'єднання Сходу і Заходу країни. Ми хочемо показати, що у нас немає москалів і бандерівців, а заодно розвідати красиві ландшафти".

Як розповідає Костянтин Самчук, щодня велосипедисти у середньому мають проїхати 50 кілометрів. До велопробігу можуть долучатися люди з обмеженими можливостями: для них приготували спеціальні трьох- та чотьохриколісні велосипеди.

28 липня учасники велопробігу планують зупинитися у Волочиську, 29 — у Хмельницькому, звідки вирушать наступного дня до Меджибожа і Летичева. Приєднатися може кожен, як на весь маршрут, так і на будь-який зручний для нього відрізок. Кількість учасників не обмежена. Дізнатися повний маршрут велопробігу можна на сторінці спільноти “Благодійний велопробіг Захід-Схід” у мережі Фейсбук. З питань участі звертатися до організатора Костянтина Самчука – тел: 066-687- 20-10, ел.адреса: [email protected].

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую