ye-logo.v1.2

Хмельницькі борці здобули шість нагород у Львові

Спорт 1844
У Львові хмельницькі борці здобули по одній золотій та срібній нагороді, а також чотири бронзові медалі
У Львові хмельницькі борці здобули по одній золотій та срібній нагороді, а також чотири бронзові медалі. Фото: ukrwrestling.com

Завершився XІІ відкритий Всеукраїнський турнір-меморіал з вільної боротьби серед юнаків та дівчат (1998-2000 р.н.), пам’яті провідних борців та тренерів Львівщини.

Цьогорічний турнір у Львові був національним етапом підготовки до участі в кадетському чемпіонаті Європи з боротьби вільної, який відбудеться в серпні у Сербії. Загалом змагалися 120 юних спортсменів – представників збірних команд Одеської, Житомирської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Харківської, Хмельницької, Донецької, Полтавської областей України, вихованці спортивних шкіл Львівщини, а також команда Словаччини.

Борці з Хмельницького здобули шість нагород різного ґатунку. Так, переможницею у змаганнях серед дівчат у ваговій категорії до 56 кілограмів стала Дарина Сич. А Христина Шостацька, яка змагалася в ваговій категорії до 70 кілограмів, здобула срібну нагороду.

Четверо юнаків із Хмельницького стали бронзовими призерами змагань. Третє місце у своїх вагових категоріях посіли Олександр Миронюк, Дмитро Неровний, Сергій Шевчук та Роман Михайловський.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую