ye-logo.v1.2

В день на Івана Купала на Хмельниччині втопилося шестеро людей

Суспільство 2755
Впродовж однієї доби на Хмельниччині виявили шість потопельників
Впродовж однієї доби на Хмельниччині виявили шість потопельників. Фото: volynnews.com

Загиблих хмельничан знайшли у водоймах різних районів Хмельницької області.

Вчора, 7 липня, у річці села Великий Скнит місцеві мешканці витягли з води 38-річного жителя села Рівки Славутського району, який пізно увечері 5 липня пішов із дому та не повернувся. Вранці наступного дня його речі знайшли на березі водойми. Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, наразі правоохоронці розслідують причини трагедії.

Цього ж дня зранку рятувальникам Старокостянтинівщини повідомили про те, що пішов з дому та не повернувся 20-річний мешканець села Нападівка. За попередньою інформацією, хлопець міг потонути в ставку села Березневе Старокостянтинівського району. То ж необхідна допомога у пошуку зниклого.

"Потопельника вилучили з водойми, обстеживши дно ставка в радіусі 50 квадратних метрів. Тіло направлено на судмедекспертизу до Старокостянтинівської центральної районної лікарні", - зазначають надзвичайники.

7 липня на ставку села Осламів Віньковецького району рибалки виявили тіло місцевого 36-річного мешканця. Зранку чоловік рибалив на цій водоймі, а через деякий час односельці витягли його тіло на берег. Обставини трагедії з’ясовують правоохоронні органи.

Того ж дня, на ставку поблизу села Нестерівці Дунаєвецького району потонув 54-річний чоловік. "Рятувальники, які прибули на місце пригоди за допомогою пристрою «Кішка» обстежили 0,7 га дна ставка. Під час пошуку 7 липня тіла не знайшли, - розповідають у прес-службі. - Вже вранці, 8 липня, рятувальникам зателефонували місцеві мешканці та повідомили, що знайшли у водоймі тіло".

Також увечері 7 липня на ставку в селі Кузьмин Красилівського району втопився 42-річний чоловік. Загиблого  підняли на берег місцеві жителі та доставили до районної лікарні для проведення судмедекспертизи.

У цей же час надійшло повідомлення про те, що на ставку в села Лісогірка Городоцького району потонув 24-річний мешканець міста Городок. Як зазначають надзвичайники, місцеві рятувальники за допомогою надувного човна, «кішки» та рятувальної мотузки здійснили пошуки тіла загиблого, але знайти чоловіка не вдалось. Зранку, 8 липня пошуки продовжили водолази, які після обстеження дна ставка, підняли тіло на поверхню.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую