ye-logo.v1.2

У Хмельницькому злодій напав на продавчиню з ножем заради кількох пляшок вина

Кримінал 1645
Чоловік вирішив поповнити запаси спиртного без грошей
Чоловік вирішив поповнити запаси спиртного без грошей. Фото: mvs.gov.ua

Зловмисника затримали за лічені хвилини, йому загрожує сім років тюрми.

У Південно-Західному районі Хмельницького захмелілий 32-річний чоловік зайшов до магазину, аби поповнити запаси спиртного. Взяв із полиці кілька пляшок вина, та не розрахувавшись, пішов до виходу.

Як зазначають у міліції, така поведінка обурила продавчиню і вона кинулась забирати товар. Та зловмисник дістав ножа і почав погрожувати жінці.

“Потерпіла натиснула тривожну кнопку і за кілька хвилин на місце події прибув наряд Державної служби охорони. Зловмисника затримали, а викрадений товар вилучили. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною першою статті 187 “Розбій” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років”, - повідомляють у прес-службі міліції.

За інформацією правоохоронців, грабіжник не надав жодних документів, лише розповів, що сам він із Закарпаття і місяць тому вийшов із Райковецької колонії. У міліції перевіряють, чи притягувався чоловік раніше до кримінальної відповідальності за наркозлочини та крадіжки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую