ye-logo.v1.2

Універсіада-2015: Південна Корея не підкорилася подолянкам

Спорт 2071
Для Ірини Щуклої та Ольги Жовнір Універсіада-2015 вже позаду
Для Ірини Щуклої та Ольги Жовнір Універсіада-2015 вже позаду. Фото: gwangju2015.com

У місті Кванджу тривають міжнародні змагання серед студентів. Для двох із трьох мешканців Хмельниччини турнір вже завершився.

Сьогодні відбулися командні змагання з фехтування на шаблях серед жінок. У складі збірної України честь країни захищали нетішинки Ольга Жовнір, яка є студенткою Львівського державного університету фізичної культури, та Ірина Щукла, яка навчається в Хмельницькому національному університеті.

На жаль, наші дівчата припинили боротьбу за нагороди ще на стадії 1/16 фіналу, програвши японкам з рахунком 45:42.

Тепер єдиними представником Хмельниччини на Універсіаді залишається голкіпер збірної України Сергій Чорнобай, який навчається в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка. Щоправда, нагорода йому «не світить», адже футбольна команда країни втратила шанси на здобуття призового місця. Утім, сьогодні наші студенти зіграли з командою Ірану в матчі за 9-16 місця. Сергій Чорнобай провів увесь поєдинок, який завершився з рахунком 2:2, а долю переможця вирішували в серії пенальті. Україна перемогла з рахунком 5:4. Тепер у матчі за 9-12 місця, який відбудеться 11 липня, Чорнобай і компанія зіграють студентською збірною Китаю.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую