ye-logo.v1.2

«Зірки Поділля»: тріумф хмельницьких тенісистів

Спорт 4993

У Хмельницькому завершився тенісний турнір, який тривав чотири дні.

Стартували 7 липня, завершили змагання 10 липня. Три дні на кортах хмельницької ДЮСШ №3, що на вулиці Прибузькій, йшли напружені тенісні поєдинки, в яких юні спортсмени з багатьох міст змагалися за звання переможця турніру «Зірки «Поділля».

Змагалися як в одиночному розряді, так і парному. І в багатьох вікових групах кращими були саме господарі змагань. Так у змаганнях серед дівчат віком до 12 років перемогла Аніта Сангдіева, а серед хлопців – Іван Сідляренко. У віковій групі до 14 років кращими стали також хмельничани – Сергій Антонюк та Яна Заремба. В змаганнях серед 10-річних дівчат перемогу здобула Анастасія Шушкевич із Рівного.

А в парних протистояннях гостям вдалося виграти в двох вікових категоріях. До 14 років перемогли Назар Мамотюк та Михайло Кузін, а у категорії «До 12» років – Олексій Корнєв із Тернополя разом із хмельничанином Іваном Сідляренком. У дівчат тріумфували хмельничанки. Марина Бабій та Аніта Сагдіева перемогли серед 12-річних, а Яна Заремба та Яна Бресь – серед 14-річних.

«Насправді, в парних змаганнях суперниці були не такими сильними, - кажуть дві Яни – Заремба та Бресь. – Ми, до прикладу, грали в Києві, то там було важче». А ось щодо одиночних змагань, в яких Яна Заремба також перемогла, то дівчина зізналася, що дуже хвилювалися, оскільки в неї була дуже сильна суперниця.

Отож, традиційний тенісний турнір «Зірки Поділля» позаду. Наступний – вже в 2016 році. Але вже у вересні великий теніс повернеться до Хмельницького. Адже 7-13 вересня має пройти турнір «Подільська осінь».

В останній день "Зірок Поділля" розігрували "золото" в парних змаганнях.

Найбільшу кількість нагород тенісного турніру в Хмельницькому здобули господарі змагань.

У фіналі парних змагань тенісисток віком до 14 років івано-фраківські дівчата не змогли протистояти хмельничанкам.

У турнірі "Зірки Поділля" брали участь 10-14 річні спортсмени

Тріумфаторки тенісного турніру - хмельничанки Яни - Бресь та Заремба.

Ось такі статуетки отримали переможці змагань у Хмельнциькому.

Хмельничанка Юлія Хмара, яка в змаганнях вікової групи до 12 років здоубла "бронзу", залишилася задоволена результатом.

Турнір "Зірки Поділля" позаду. Попереду - "Подільська осінь".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую