ye-logo.v1.2

Боксерський турнір у Сербії: хмельничани здобули дві нагороди

Спорт 2186
Двоє хмельницьких боксерів - Сергій Чайка та В
Двоє хмельницьких боксерів - Сергій Чайка та В'ячеслав Гаврилюк, стали призерами міжнародного турніру в Сербії. Фото: Хмельницька обласна федерація боксу

У місті Субботіца завершився молодіжний турнір з боксу «Золоті рукавички».

Про престижність змагань у Сербії може свідчити кількість спортсменів, які на них приїхали - 236 боксерів (176 чоловіків і 60 жінок) із 29 країн. Серед них і троє хмельничан зі спортивної школи «Авангард» - В’ячеслав Гаврилюк, Сергій Чайка та Павло Кузьменчук.

За повідомленням Хмельницької обласної федерації боксу, усі троє гідно представили Хмельниччину. А двоє з них здобули ще й нагороди. Так, В’ячеслав Гаврилюк дійшов до півфіналу, де зустрівся з австрійським боксером. Перший раунд судді віддали перевагу австрійцю 2:1, другий і третій раунд були за хмельничанином, але рефері дав попередження нашому боксеру, що вплинуло на рахунок бою - 2:1 на користь австрійця. У підсумку В1ячеслав Гаврилюк став бронзовим призером у ваговій категорії понад 91 кілограм.

А ось Сергій Чайка, який змагався в ваговій категорії до 69 кілограмів, дійшов до фіналу, де йому протистояв  чемпіоном світу Біберт Туменов із Росії. «Ніхто з хлопців не поступався, - кажуть у Хмельницькій обласній федерації боксу. - Але це спорт і суддівська колегія віддала перемогу представнику Росії. Сергій зайняв достойне друге місце поважного турніру».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую