ye-logo.v1.2

Хмельничанина, який за ніч обікрав три автомобілі, розшукали за відбитками пальців

Кримінал 1726
Правоохоронці знайшли викрадені речі під час обшуку
Правоохоронці знайшли викрадені речі під час обшуку. Фото: mvs.gov.ua

Чоловік проникав до автівок, підбираючи ключ, та забирав усі цінні речі.

До міліції звернулись мешканці Городка із повідомленнями про те, що їхні автомобілі обікрали. Упродовж однієї ночі злодій встиг “похазяйнувати” у трьох автомобілях, обирав автівки марок “ВАЗ” та “ГАЗ” без сигналізації.

“Зловмисник проникав усередину шляхом підбору ключа та забирав усі цінні речі, серед яких автомагнітоли, інструменти, акустичні системи тощо. Загальна сума збитку — близько 3,5 тисяч гривень”, - повідомляє прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.

Особу зловмисника встановили за відбитками пальців, залишеними на місці злочину. Ним виявився 45-річний хмельничанин. Правоохоронці швидко вийшли на його слід: чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і злочини, пов’язані з наркотиками. Дещо із вкраденого зловмисник уже встиг продати, а решту у нього вилучили та повернули власникам.

Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 185 “Крадіжка” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую