ye-logo.v1.2

Освітяни Хмельниччини звернулися до російських колег із проханням донести правду про події в Україні

Суспільство 1902
Освітяни просять російських колег стати на захист України
Освітяни просять російських колег стати на захист України. Фото: blitz.if.ua

Українці закликають росіян поширювати об’єктивну й неупереджену інформацію серед своїх учнів і студентів.

Освітяни та науковці Хмельниччини через російських колег вирішили звернутися до усіх жителів Росії, аби припинити кровопролиття і розказати правду про події в країні. Відповідне звернення з'явилося на сайті Славутської міської ради.

"Прикро, що настав час, коли два дружні народи, через амбіції політичного керівництва Російської Федерації стають лютими ворогами. Під надуманим приводом захисту прав російськомовного населення чиниться свавілля і беззаконня, порушується суверенітет і територіальна цілісність Української держави. І саме в цей час своє слово повинні сказати ті, хто сіє розумне, добре і вічне! - йдеться у зверненні. - До нас, Вчителів, дослухаються наші вихованці і учні, студенти і аспіранти. Ми разом мусимо розказати їм правду. Ми спільно з Вами мусимо зробити все, щоб зупинити кровопролиття".

Освітяни закликають колег донести правду до своїх учнів, студентів, їхніх батьків про ситуацію в Україні. Вони наголошують, що у кожному місті, селі і районі люди повинні отримувати об’єктивну і неупереджену інформацію.

"Ми – це більше 50 тисяч працівників освітньої галузі Хмельниччини, закликаємо наших колег – науковців та освітян Росії – повніше використовувати сучасні інформаційні можливості для отримання і поширення серед своїх співвітчизників правди про перебіг сучасних подій в Україні", - наголошують працівники освіти області.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую