ye-logo.v1.2

За дві спроби вкрасти лавки – рік ув’язнення

Кримінал 1879
Двох кам
Двох кам'янчан, які хотіли вкрасти дві лавки, покарали позбавленням волі. Одного - умовно, іншого - реально. Фото: автора

У Кам’янці-Подільському відбувся суд над двома чоловіками, яких звинуватили в замаху на злочин та крадіжці.

Дещо курйозний злочин стався в Кам’янці на початку травня цього року. Ввечері того дня, двоє товаришів направились до парку імені Шевченка попити пива. Коли ж пили, помітили ковану лавку, яка не була прикріплена та вирішили її викрасти. Один із «пивоманів» через дорогу від парку зустрів чоловіка, який погодився придбати викрадену лавку, але під час проби продати йому, чоловіків затримали міліціонери.  Та на цьому все не завершилося.

Після того, як їх відпустили з міського відділу міліції, чоловіки вирішили знову зайти до парку та викрасти іншу лавку, яка знаходилась неподалік кіоску! Коли викрадену лавку виносили з парку біля міського будинку культури їх знову затримали працівники міліції.

І ось цю справу розглянув Кам'янець-Подільський міськрайонний суд. Одному з обвинувачених позбавили волі на рік, але з іспитовим терміном на два роки. А ось іншого – кинули на рік і два місяці за грати. Справа в тому, що в нього був вже умовний термін – рік, який чоловік «заробив» торік за крадіжку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую