ye-logo.v1.2

Скільки коштує група інвалідності на Шепетівшині? Шість тисяч!

Кримінал 6315
За хабар у шість тисяч гривень медику загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі
За хабар у шість тисяч гривень медику загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі. Фото: автора

Медику з Шепетівського району загрожує від восьми років позбавлення волі.

На Шепетівщині члена лікарсько-консультативної комісії обвинувачують в одержанні хабара в особливо великому розмірі. Лікаря викрили працівники шепетівської міжрайонної прокуратура спільно з працівниками спецпідрозділів органів внутрішніх справ.

За повідомленням прес-служби прокуратури Хмельницької області, жінка  упродовж місяця вимагала і одержала від доньки хворої пацієнтки шість тисяч гривень. За ці кошти вона наче обіцяла посприяти у підготовці документів для проходження медико-соціальної експертної комісії та подальшого встановлення групи інвалідності, при цьому запевняла, що без її участі вирішити вказане питання неможливо.

Під час отримання зазначеної суми лікаря було затримано правоохоронцями у її службовому кабінеті, гроші видала добровільно. Її обвинувачують її у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую