ye-logo.v1.2

На підприємстві, яке очолює нардеп від Хмельниччини, його не вважають парламентарем?

Політика 4048
Михайло Гвоздьов поки залишається народним депутатом, попри те, що очолив ДП Антонов
Михайло Гвоздьов поки залишається народним депутатом, попри те, що очолив ДП Антонов. Фото: biz.liga.net

Михайло Гвоздьов, який в червні очолив Державне підприємство «Антонов», й досі не склав депутатський мандат.

Олександр Коцюба та Андрій Тарасюк обійняли посади Першого віце−президента та Віце−президента з питань фінансово−економічної діяльності ДП «Антонов» відповідно. Їх першочергове завдання – збільшення обсягів виробництва та продажів авіаційної техніки. Про це, власне, і повідомляє сайт Держпідприємства.

 
Та в цьому повідомленні є доволі цікава деталь. Цитуємо: «Нагадаємо, нещодавно ДП «АНТОНОВ» було включено до складу ДК «УКРОБОРОНПРОМ». З метою відновлення виробничих можливостей підприємства Концерн прийняв рішення про розділення посад Президента та Генерального конструктора на ДП «АНТОНОВ». Михайла Гвоздьова, який попередньо склав депутатські повноваження, призначили виконувачем обов’язків Президента, поклавши на нього вирішення економічно−стратегічних питань». Виявляється,  Михайло Гвоздьов, який мешкає в Хмельницькому та є депутатом від «Блоку Петра Порошенка» вже не нардеп? Та, власне, якщо вірити інформації прес-служби підприємства, яке він очолює, не був ним вже з 13 червня, коли його призначили в ДП «Антонов»?
 
Ось таке повідомлення з'явилося на сайті ДП "Антонов", за яким Михайло Гвоздьов вже давно не народний депутат.
Утім, виявляється, що є проект Постанови №2112а «Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Гвоздьова М.О.», який у парламенті був зареєстрований ще 18 червня. Але він й досі не проголосований. Отож, Михайло Гвоздьов продовжує бути депутатом-сумісником, який востаннє голосував у Верховній Раді 16 липня за  проект «Постанови про включення до порядку денного другої сесії Верховної Ради України восьмого скликання законопроекту про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади) і про його направлення до Конституційного Суду України (№2217а/П) - в цілому». Примітно й інше – у цей день, 16 липня, Михайло Олексійович, за даними письмової реєстрації, яка оприлюднена на сайті Верховної Ради України, він вперше зареєструвався аж із18 червня.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую