ye-logo.v1.2

Бійці АТО просять хмельничан допомогти технікою і запчастинами

Допомога 2904
Кожен може допомогти виграти війну
Кожен може допомогти виграти війну. Фото: transkarpatia.net

Внесок кожного небайдужого стане ще одним кроком до перемоги української армії.

Солдатам військової частини А 4239 терміново для «бронювання» техніки необхідна болгарка. Зараз бійці несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції, допомога небайдужих може зберегти їхнє життя і здоров’я.

“Аби захиститися від пострілів гранатометів, техніку оснащують металевими пластинами. Щоб це зробити, зараз нам вкрай потрібна болгарка, діаметром 230-240 мм”, - каже представник військової частини А 4239 капітан Петро Кулик.

Щоб допомогти хмельницьким військовим, можна звертатися за телефоном: 097-77-51-284 (Петро Миколайович Кулик).

Також допомога потрібна ремонтно-відновлювальному батальйону 24-ї механізованої бригади, який ремонтує на Сході техніку. Найперше, що необхідно – хомути до автомобілів.

«Ми не хочемо чогось дуже цінного, лише хомути потрібні, бо вони ідуть на Сході на раз-два. Середня вартість одного – від п’яти гривень, та до одного автомобіля може піти кілька десятків. Техніка дуже стара, і все протікає», - розповів представник ремонтно-відновлювального батальйону Андрій.

Більш детальну інформацію про те, як допомогти відремонтувати техніку та передати на Схід запчастини, можна отримати за телефоном: 098-85-12-441 (Андрій).

Військові просять усіх небайдужих, представників благодійних фондів, громадських організацій допомогти з придбанням техніки і запчастин, які б врятували життя бійців та сприяли швидшій перемозі над ворогом.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую