ye-logo.v1.2

На ротацію у зону АТО поїхали 80 хмельницьких правоохоронців

Суспільство 2900
Правоохоронці замінять своїх колег на Сході України
Правоохоронці замінять своїх колег на Сході України. Фото: автора

Бійці охоронятимуть порядок у Донецькій та Луганській областях.

Сьогодні, 18 липня, вже вкотре на Схід України вирушив зведений загін правоохоронців Хмельниччини. Цього разу до складу загону увійшли бійці роти міліції особливого призначення «Богдан», службовці спецпідрозділу “Грифон”, працівники міських та районних відділів міліції. Тепер стражі правопорядку протягом тридцяти днів виконуватимуть завдання в зоні проведення антитерористичної операції.

Бійці відправляться одразу на кілька точок у Донецьку та Луганську області. За словами начальника управління МВС України у Хмельницькій області Миколи Семенишина, сьогодні захищати цілісність України їдуть кращі правоохоронці Хмельниччини.

«Хлопці всі підготовлені, бадьоро налаштовані. Я вірю і знаю, що як загін у повному складі відправляється, так і в повному складі через місяць він повернеться назад, - говорить він. – Бійці нашого краю щоразу показують гарну підготовку та зібраність у зоні АТО. Тому я вірю, що завдяки таким воїнам в Україну скоро прийде мир».

Більшість правоохоронців їдуть на Схід не вперше

Традиційно благословити військовослужбовців у щасливу дорогу прийшов священик. Отець Мирослав прочитав урочисту проповідь та покропив міліціонерів свяченою водою.

Військовослужбовців священик окропив свяченою водою

Більшість бійців їдуть на Схід України не вперше. Проте зізнаються, що кожного разу перед відправленням хвилюються. "Я їду в АТО вже втретє. Відчуття перед від'їздом - як стрибок з парашутом. Вперше ти не знаєш що це, вдруге старшніше, бо знаєш чого очікувати, а втретє вже звик, - говорить боєць спецпідрозділу "Богдан" Олександр. - До наших обов’язків на Сході входить охорона блокпостів, боротьба з диверсійними групами, зачистка території, охорона правопорядку".


Микола Семенишин вручив бійцям маленькі іконки

Хмельницьких міліціонерів прийшли проводжати рідні, близькі, друзі. Усі не стримували свої хвилювання. Дружина спецпризначенця Олександра Ганна каже, що чоловіка щоразу важче відпускати з дому. «Я мала б звикнути прощатися з Сашою, але мені з кожним разом все важче, - розповідає Ганна. – Ми з ним кожного дня по телефону розмовляємо. Про службу не говоримо, лише про сімейні справи».

 

Тепер міліціонери протягом місяця служитимуть в зоні АТО

Рідні проводжали бійців, не стримуючи сліз

Уже в понеділок додому повернеться загін хмельницьких міліціонерів після місячної служби на Сході

Тепер рідні з нетерпінням чекатимуть бійців назад додому

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую