ye-logo.v1.2

У Старокостянтинівській лікарні відкрили гемодіалізний центр

Здоров'я 3148
Тепер хворі на ниркову недостатність зможуть лікуватися у Старокостянтинівській райлікарні
Тепер хворі на ниркову недостатність зможуть лікуватися у Старокостянтинівській райлікарні. Фото: adm.km.ua

Нове відділення прийматиме хворих на ниркову недостатність з Старокосянтинівського, Красилівського та Старосинявського районів.

Сьогодні, 22 липня, відбулося відкриття 4-го гемодіалізного центру Хмельницької області на базі Старокостянтинівської центральної районної лікарні. Як повідомляють у прес-службі Хмельницької ОДА, до сьогодні з районного бюджету виділялось щороку близько 90 тисяч гривень, щоб забезпечити підвіз хворих до Хмельницького на гемодіаліз.

"Хворим на ниркову недостатність допомога надається на базі гемодіалізного відділення Хмельницької обласної лікарні. Нове відділення відкривається з метою розвантаження, роботи гемодіалізного відділення обласної лікарні. На це виділено 6 кімнат в приміщенні Старокостянтинівської центральної районної лікарні, зареєстровано 12,5 посад медичних працівників, - зазначають у повідомленні. - На ремонт лікарня отримала 350 тисяч гривень спонсорської допомоги. У відділенні детоксикації функціонуватиме 5 діалізних ліжок, на данний час є 4 апарати та заплановане одне резервне".

Відділення гемодіалізу буде приймати хворих з міста Старокостянтинів та Стракостянтинівського, Красилівського, Старосинявського районів.

Коментарі:

МРТ КТ Хмельницький 18.05.2017 22:56

https://xn----ttbeqkc.xn--j1amh/ Медичний центр МРТ КТ Ультрадіагностика 0671200165 або 654065

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую