ye-logo.v1.2

У зону АТО поїхали рятувальники з Хмельниччини

Суспільство 2137
Рятувальників відправили на Схід
Рятувальників відправили на Схід. Фото: km.mns.gov.ua

А незабаром у рамках дев’ятої ротації повернуться семеро надзвичайників, які 45 діб виконували поставлені завдання Донбасі.

Сьогодні, 22 липня, до зони проведення антитерористичної операції, щоб замінити своїх колег, вирушили вісім рятувальників Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Хмельницькій області.

Як повідомляють у прес-службі відомства, рятувальників прийшли провести рідні та близькі. Перед від'їздом до колег звернувся заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Петро Сибіга, який нещодавно сам повернувся із зони проведення АТО. "Ситуація в країні залишається складною, але ви маєте чітко і беззаперечно виконувати всі поставлені завдання, а найголовніше – дотримуватися заходів безпеки", - сказав Петро Сибіга.

Незабаром у рамках дев’ятої ротації до Хмельницького повернуться сім рятувальників, які 45 діб виконували поставлені завдання за призначенням на Донеччині та Луганщині. Усі вони на інженерній та спеціальній техніці проводили аварійно-рятувальні роботи з відновлення систем життєзабезпечення та інфраструктури краю.

До слова, з початку проведення антитерористичної операції на Сході України працювало 86 рятувальників із області.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую