ye-logo.v1.2

У Хмельницькому зростуть тарифи на вивезення сміття

Суспільство 6002
Вивезення сміття з середини серпня подорожчає майже вдвічі
Вивезення сміття з середини серпня подорожчає майже вдвічі. Фото: автора

Нові тарифи вступлять у силу із 15 серпня цього року.

Для хмельничан послуги підприємства здорожчають майже на 50%. За новими тарифами вивіз сміття для мешканців будинків з функціонуючим сміттєпроводом та споживачів, які самостійно утримують контейнери коштуватиме: 7,49 — для мешканців багатоквартирних та одноквартирних будинків з наявністю усіх видів благоустрою (зараз 5,29); 7,97 — для власників будинків приватного сектору (зараз 5,64).

Хмельничанам, які користуються контейнерами на майданчиках в місцях загального користування, послуги подорожчають на 3,31 для жителів багатоквартирних та одноквартирних будинків з наявністю усіх видів благоустрою і становитимуть 8,60, а для мешканців приватного сектору ціна підвищиться на 3,51 і становитиме 9,15.

Таке рішення підтримали на засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Як зазначено у зверненні комунального підприємства “Спецкомунтранс”, сьогодні діючі тарифи на послуги нижче їх економічно обгрунтуваного рівня.

“Тепер у тариф буде закладено і прибирання працівниками «Спецкомунтрансу» сміттєвих майданчиків”, - йдеться у повідомленні. - Підприємство більше не потребуватиме дотацій з міського бюджету, які становили понад 1,5 мільйонів гривень на рік".
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую