ye-logo.v1.2

Шепетівський ремонтний завод збільшує виробництво техніки для Збройних Сил України

Суспільство 5109
На підприємстві не зупиняється робота над відновленням техніки Збройних Сил України
На підприємстві не зупиняється робота над відновленням техніки Збройних Сил України. Фото: uapress.info

Тут виготовляють також запчастини, технологічне оснащення та спецінструменти, комплектуючий реманент тощо.

Директор державного підприємства «Шепетівський ремонтний завод» Олег Турінський заявив, що впродовж цього року підприємство наростило випуск продукції для Збройних Сил України і стало одним із бюджетоформуючих платників податків у регіоні. Про це він повідомив під час візиту голови обласної державної адміністрації Михайла Загородного, пише прес-служба ОДА.

“На підприємстві не зупиняється робота над відновленням техніки Збройних Сил України. Тут також виготовляють і запчастини, технологічне оснащення та спецінструменти, комплектуючий реманент тощо. Колектив підприємства «Шепетівський ремонтний завод» робить все для того, щоби з честю виконати замовлення Міноборони і забезпечити військовою технікою Збройні Сили України”, - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, Михайло Загородний акцентував на необхідності впровадження енергозберігаючих технологій та створенні привабливого інвестиційного клімату, що дасть можливість залучати додаткові інвестиції в економіку Шепетівщини.

До слова, нещодавно співробітники СБУ на Хмельниччині викрили держпідприємство, яке займалося ремонтом російських танків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую