ye-logo.v1.2

Хмельницькі аматори здобули нагороду на одеському турнірі з футзалу

Спорт 1909
Максим Івонко (в зеленій формі), ще нещодавно грав за хмельницький Спортлідер+, а на турнірі в Одесі забив перший гол у ворота хмельничан в фінальному матчі та допоміг київській команді виграти почесний трофей
Максим Івонко (в зеленій формі), ще нещодавно грав за хмельницький Спортлідер+, а на турнірі в Одесі забив перший гол у ворота хмельничан в фінальному матчі та допоміг київській команді виграти почесний трофей . Фото: автора

Чемпіон міста вдало виступив на змаганнях «Summer Futsal Fest-2015»

В Одесі завершився футзальний турнір, в якому взяв участь діючий чемпіон Хмельницького – «Спортлідер-3». І хоч початок змагань для хмельничан був не досить вдалим, їм вдалося виправити становище та стати однією з кращих команд.

Вже у першому матчі групового турніру «Спортлідер-3» програв із рахунком 2:0 діючому володарю Кубка Одеси «UNI-LAMAN GROUP», але хмельничани «відігралися» на іншій одеський команді – «Sea Gate», в якої виграли з рахунком 3:1. За «Спортлідер-3» відзначилися Сергій Філь, Микола Сохорук та Віталій Розпаченюк. А в останньому матчі групового етапу голи Сергія Полопуна, Сергія Філя та Віталія Розпаченюка принесли перемогу хмельничанам над командою «Текс Україна» з Києва.

Далі була важка перемога на «Мед Екпресом» із Одеси – 3:2 (голи в хмельничан забивали Дмитро Михайленко, Артем Глас та Дмитро Мартинюк) та звитяга в півфіналі над житомирським «Промінем» - 3:1 (забивали Глас, Філь, Полупан).

В матчі ж за «золото» «Спортлідер-3» протистояв «Текс Україна». Цього разу хмельничанам не вдалося обіграти киян, поступившись із рахунком 4:1. Єдиний гол у ворота команди з Києва забив Дмитро Мартинюк. Отож, клуб із Хмельницького здобув срібні нагороди.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую