ye-logo.v1.2

Завтра до Хмельницького приїдуть учасники велопробігу, які збирають гроші пораненим бійцям АТО

Допомога 2333
Завтра до Хмельницького приїдуть учасники велопробігу "Захід-Схід"
Завтра до Хмельницького приїдуть учасники велопробігу "Захід-Схід". Фото: З архіву редакції

Долучитися до благодійного веломарафону “Захід-Схід” може кожен охочий.

Велосипедисти планують подолати на велосипедах більше двох тисяч кілометрів, аби продемонструвати єдність українського народу. Щодня велосипедисти проїжджають близько 50-ти кілометрів. Стартував велопробіг у місті Чоп 16 липня. За ці дні учасники зупинилися у десяти населених пунктах Західної України, зібравши при цьому лише 360 гривень. За словами організатора пробігу Костянтина Самчука, причиною є те, що про їхній благодійний захід знають мало людей.

“Небагато, хто з людей знає про нашу ініціативу, можливо саме тому ми зібрали поки що так мало грошей. У нас є двоє велосипедистів, які є постійними учасниками велопробігу, але у кожному місті до нас долучається кілька нових активістів. Відбувається так звана “ротація”: одні закінчують заїзд, інші приєднуються, - говорить організатор. - У Хмельницькій області до нас приєднався вже один працівник ДСНС, обіцяли пізніше підключитися ще двоє хлопців. Таким чином до Хмельницького плануємо приїхати у складі з п'яти осіб”.

Проїхати всі етапи велопробігу активісти планують протягом 40 днів, фінішуватимуть велосипедисти у місті Мелове, Луганської області. Проект “Захід-Схід” має на меті продемонструвати єдність українського народу та зібрати кошти для поранених військовослужбовців.

У Хмельницькому учасників велопробігу “Захід- Схід” зустрічатимуть завтра, 28 липня о 15.00.

З питань участі звертатися до організатора Костянтина Самчука – тел: 066-687- 20-10, ел.адреса: [email protected].

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую