ye-logo.v1.2

До Кам’янця-Подільського приїхали велосипедисти, які збирають кошти на бібліотеку для незрячих

Суспільство 1719
Велосипедисти збирають кошти на облаштування сенсотеки
Велосипедисти збирають кошти на облаштування сенсотеки. Фото: прес-служба Кам'янець-Подільської міської ради

Стартувавши зі Львова 23 дні тому, активісти уже подолали відстань близько двох тисяч кілометрів.

Сьогодні, 28 липня, під гаслом “Бачу, можу, допоможу” до Кам’янця-Подільського завітали учасники благодійного велопробігу, який стартував на початку місяця у Львові. Як повідомили у міській раді, їдуть велосипедисти у тандемі: штурман та лідер, оскільки окремі веломани мають вади із зором.

“Ми хочемо продемонструвати суспільству, що така категорія населення теж активно може займатися спортом, подорожувати, жити повноцінним життям”, – зазначила організатор акції Вікторія Лучка.

Велосипедисти збирають кошти на облаштування сенсотеки – бібліотеки, в якій могли б проводити час як зрячі, так і незрячі люди. Поповнять її фонди і книги про Кам’янець, які гостям подарував міський голова Михайло Сімашкевич.

За 23 дні велосипедисти подолали відстань близько двох тисяч кілометрів, відвідавши Київ, Черкаси, Житомир, Бар, і планують повернутися додому через тиждень. До складу їхньої команди входять представники з різних міст – Житомира, Львова, Бару, Києва, Черкас. Є й такі, хто приєднується спонтанно та подорожує впродовж одного, або декількох днів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую