ye-logo.v1.2

На Хмельниччині легковик зіткнувся з мікроавтобусом: один загиблий, п'ятеро поранені

Суспільство 3477
Внаслідок аварії водій легковика загинув, водій і пасажири мікроавтобуса травмовані
Внаслідок аварії водій легковика загинув, водій і пасажири мікроавтобуса травмовані. Фото: прес-служба Державтоінспекції

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні у Кам'янець-Подільському районі.

За повідомленням правоохоронців, водій автомобіля «Honda Accord», рухаючись в напрямку міста Чернівці, не врахував дорожню обстановку, допустив занос та зіткнувся з пасажирським мікроавтобусом «Mercedes-Benz» під керуванням 34-річного кам’янчанина, який рухався в попутному напрямку.

"Внаслідок ДТП водій легковика від отриманих травм помер на місці пригоди. Наразі працівники міліції з’ясовують його особу, - розповідають у прес-службі обласної міліції. - У салоні мікроавтобуса на момент зіткнення перебувало 15 пасажирів. Водій і четверо із них отримали важкі травми та госпіталізовані до Кам’янець-Подільської міської лікарні".

У потерпілих діагностовано переломи, черепно-мозкові травми, численні забої. Інші пасажири після надання медичної допомоги відпущені додому.

На місці продовжує працювати слідчо-оперативна група. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

У момент аварії в мікроавтобусі перебувало 15 пасажирів

Правоохоронці з'ясовують особу загиблого водія легковика

На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую